Feline Polak (Paraveterinair en Zweminstructrice):

“Ik beveel een coachsessie met behulp van paarden aan, omdat je bewust bezig bent en de rust van het paard op je over gebracht wordt.”
“Ik beschrijf de coachsessie met een paard begeleid door Babet Söhne als een hele mooie en leerzame ervaring.”

 


 

Joyce Bennema (Loopbaanadviseur en eigenaar van Weg naar Werk):

“Ik beveel een coachsessie met behulp van paarden aan, omdat het een ander perspectief biedt, actiegericht is en hoe dan ook een super leuke ervaring!”
“Ik beschrijf de coachsessie met een paard begeleid door Babet Söhne als een respectvolle en bijzondere manier om inzicht te krijgen in je eigen vraagstukken.”

 


 

Irene Moed (Researcher Climate Smart Agriculture at Alterra, University & Research centre):

Wat is bevallen aan de coachsessie met behulp van een paard?

“Alles, vooral dat het gedrag van het paard jou aan het denken zet, heel bijzonder. Daarnaast, de rustige manier waarop Babet met me sprak, maar ook alle open vragen die ze mij stelde die me aan het denken brachten. Door middel van het gedrag van het paard ben ik mezelf gaan analyseren op een manier waarop ik dat nog nooit heb gedaan. Ze heeft me al een stuk rust en bevrijding gebracht na een sessie en dat vind ik heel bijzonder.”

 


 

Ylja Kouwenhoven (Manager Bachelor Education Bouwkunde (constructional engineering) en Architect / Owner YA Architecten:

“Erg nuchter en met een kleine angst voor paarden, was ik toch geïntrigeerd door het concept. En ik was erg verbaasd. Het paard (ben de naam even vergeten) gaf heel duidelijk bevestiging van de dingen die ik ergens ver weg ook had bedacht. Door deze bevestiging ben ik hiermee aan de gang gegaan en zie ik dit nog steeds terug in de dagelijkse dingen op werk en privé. Babet was hierin een solide basis die me zelf de weg liet vinden, zonder sterk te sturen. Daar heb ik veel respect voor gekregen. Al met al een aanrader. Ook voor nuchtere personen die liever niet dicht in de buurt van paarden komen.”

 


 

Evaluatievraag aan Jos Martinus: Zou je coaching met behulp van paarden aanbevelen bij vrienden of bekenden?

Jos Martinus (eigenaar van InDesign Furniture BV):
“Ja, want je gaat nadenken over hoe je zaken benaderd, hoe je klanten benaderd, wat moet je doen om iets te bereiken? Zijn er meer wegen die naar Rome leiden? Ondanks een ‘oude rot’ in verkopen loop je toch tegen zaken aan die je tot nadenken aanzetten. Het spiegelt mooi hoe anderen jou kunnen zien. Zelf heb je vaak een ander (beter) beeld dan het blijkt te zijn. Deze coaching kan leiden tot betere inzichten als je er voor open staat.”

 


 

Annemarie van Wingen (Independent Interim Professional, Managing Director, Entrepreneur, Change manager):
“Vond het als echte controlefreak reuze ‘eng’maar het voelde als een warm bad… haha ik ben nu een believer!”.

 


 

Paul van den Berg:
“Wat een geweldige ervaring om met behulp van Jeroen, het paard en Babet en Mandy als coaches , hier mijn vraag voor te mogen leggen en een prachtig antwoord te krijgen waar ik nog helemaal vol van ben en ontzettend blij mee. Het was een prachtige ervaring en kan ik zeker iedereen aan bevelen. Dank jullie wel allemaal en het Educatief Centrum Keulseweg, prachtig werk… “.